Compartir
51 visitas
17
nov.
2020

Conferència DIXIT online "Multiplicar l'eficàcia a l'àmbit social: les cosmovisions socials com a eina útil"

 


DIXIT Lleida organitza el dimarts 24 de novembre la conferència "Multiplicar l'eficàcia a l'àmbit social: les cosmovisions socials com a eina útil”, en la qual s'aprofundirà en el concepte de l'eix de cosmovisions socials per oferir als professionals d'afers socials una nova anàlisi de les problemàtiques amb què es troben.  

Durant la xerrada s'analitzaran els cinc grans grups en què es pot dividir la societat d'acord amb la seva visió social, els seus valors i les seves formes d'actuar. Entendre els cinc grups i la seva visió pot ajudar els professionals a comunicar-s'hi millor en el seu propi llenguatge, a ser entesos i afavorir així canvis en la seva conducta en les àrees que siguin clau per a la millora de la societat.  

La conferència anirà a càrrec de Daniel Gabarró, que és llicenciat en Humanitats, diplomat en Magisteri, psicopedagog i expert en programació neurolingüística (PNL). Imparteix classes puntuals a màsters i altres formacions a diverses universitats, com la Universitat de Lleida i, anteriorment, la Universitat Ramon Llull. 

Més informació i inscripcions:

Data: dimarts 24 de novembre de 2020 de 17 a 18 h.

Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l'enllaç en el correu de confirmació d'inscripció).

Inscripció: Les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari

 

Compartir