Compartir
36 visitas
16
oct.
2020

Conferència DIXIT online "L'abús sexual infantil: un assumpte de família"

 


 

 

El pròxim dimarts 27 d’octubre, a les 17h, DIXT Lleida organitza la conferència online "L'abús sexual infantil: un assumpte de família".

L'abús sexual infantil és un maltractament que pateixen els nens i nenes en el seu àmbit familiar i de confiança, i que té fortes repercussions en totes les dinàmiques familiars.  

En una època de pandèmia com l'actual, la Fundació Vicki Bernadet fa una doble lectura del confinament. D'una banda, com que no se'ls va permetre sortir de casa, els infants que viuen l'abús sexual infantil en l'entorn de confiança van quedar protegits. De l'altra, en canvi, el confinament va augmentar la vulnerabilitat d'aquells infants que pateixen l'abús a casa en obligar-los a viure amb la figura abusadora. 

Aquesta doble vessant del confinament i el paper fonamental de la família en casos d'abús sexual infantil són els temes que es tractaran en la conferència que DIXIT Lleida emetrà en directe per internet el 27 d'octubre. La xerrada anirà a càrrec de Pilar Polo, psicòloga de la Fundació Vicki Bernadet. 

Aquesta entitat treballa des de fa anys en l'assessorament i tractament personalitzat de persones afectades directament o indirecta per un cas d'abús sexual infantil. 

Més informació i inscripcions

Data: dimarts 27 d'octubre de 2020, de 17 a 18 h. 
Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l'enllaç en el correu de confirmació d'inscripció).   
Inscripció: Aforament virtual limitat, cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organització: DIXIT Lleida. 

 

Compartir