Pestanyes primàries

Compartir
67 visitas
03
jun
2021

Conferència DIXIT online "Deseducar-se per educar: Estratègies per incorporar la perspectiva de gènere i diversitat sexual en els serveis socials"

 


DIXIT Lleida organitza per al 15 de juny la conferència "Deseducar-se per educar: Estratègies per incorporar la perspectiva de gènere i diversitat sexual en els serveis socials", que es retransmetrà en directe per internet. La xerrada anirà a càrrec de Pilar Leza, dinamitzadora comunitària especialitzada en diversitats afectives, sexuals i de gènere. 

La xerrada servirà no només per explicar què són les diversitats sexual, afectiva, de gènere i familiar, i com són viscudes en l'actualitat; sinó també per reflexionar sobre per què i en quines situacions pot ser necessari l'ús d'aquestes etiquetes o categories.  

A més, es revisarà la construcció social del gènere (què vol dir ser home i dona, i com encaixa cadascú en el sistema, sigui com a persona atesa o com a professional de serveis socials). També es convidarà a les persones assistents a valorar si estan preparades per prevenir, detectar i intervenir en situacions de LGTBfòbia, i si contribueixen a crear espais inclusius amb les diversitats afectives, sexuals, de gènere i familiars, o per contra, reprodueixen els estereotips.  

Diplomada en Teràpia Ocupacional, Pilar Leza ha desenvolupat activitats educatives, de sensibilització, de treball en xarxa i de foment de la participació per a la transformació social, en organitzacions del tercer sector d'àmbits diversos com l'educació en el lleure, la salut mental, la salut sociolaboral i la mediació comunitària. Des del 2014 ha treballat en projectes vinculats a la diversitat sexoafectiva i de gènere en associacions LGBTI com ACATHI i Colors de Ponent. 

 

Més informació i inscripcions: 

  • Data: dimarts 15 de juny de 2021, de 17 a 18 h. 
  • Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l'enllaç en el correu de confirmació d'inscripció). 
  • Inscripció: Aforament virtual limitat, cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari.
  • Organització: DIXIT Lleida. 
Compartir