Compartir
595 visitas
28
gen.
2016

Conferència “Diferents experiències de voluntariat a Lleida. Cap on anem?”

 

dixit, lleida


Us informem que el proper 12 de febrer, DIXIT Lleida acollirà la conferència “Diferents experiències de voluntariat a Lleida. Cap on anem?”. L’objectiu de la conferència és mostrar el món del voluntariat, tenint en compte que hi ha motivacions de diferent índole i moments al llarg de la vida que aboquen a les persones a realitzar una col·laboració a la comunitat.  

Els ponents faran un recorregut teòric per tot el que representa el voluntariat, emmarcant-lo en la situació socioeconòmica actual i fent èmfasi en el voluntariat a la demarcació de Lleida. També explicaran la seva experiència personal com a voluntaris en àmbits diversos.

Acte: Conferència “Diferents experiències de voluntariat a Lleida. Cap on anem?”

Data: 12 de febrer de 2016, a les 12h

Lloc: Sala d’actes de la Diputació de Lleida: carrer del Carme, 26

Inscripció: Places limitades. Cal inscripció prèvia

Organitzador: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials   

Aquesta presentació anirà a càrrec de Joan Ramon Saura. President del Banc dels Aliments de Lleida i de la Fundació Verge Blanca. Assumpta Costafreda. Coordinadora a Lleida de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Vicente Mora. Mestre i inspector d'Ensenyament jubilat. Voluntari. Eva Barta. Presidenta de l’Associació Salut Mental Ponent. Eliana Geris. Coordinadora d'activitat territorial a l'ONG Save the Children.

Més informació i inscripció

 

Compartir