Compartir
592 visitas
01
març
2016

Conferència "Creixem llegint. Educar en família"

 

educació família


DIXIT Lleida presentarà "Creixem llegint. Educar en família" una conferència en què els conferenciants donaran a conèixer un projecte de suport i informació a pares i mares en relació a les inquietuds que se’ls pot plantejar en el desenvolupament dels fills i filles en el dia a dia.  

Es tracta d'un projecte de treball en xarxa, en què diversos professionals, des de diferents disciplines, han creat un servei que enllaça des de les escoles bressol i els centres educatius de Balaguer amb els serveis socials i salut, tot aglutinat a la biblioteca d’aquesta ciutat. Amb el seu fons documental, tallers i conferències ofereixen un ventall de formació i coneixement que afavoreix tant el creixement dels infants com el dels seus educadors, fomentant l’estima i l’hàbit a la lectura de tota la família.

La conferència anirà a càrrec de Francesc Domingo: llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Pediatria des de 1984, és pediatra al Centre d’Assistència Primària de Balaguer. Núria Arbós: diplomada en Biblioteconomia i Documentació l’any 1998. Des de 2001 és responsable de l’àrea infantil de la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer, d’on és directora des de l’any 2002.

Acte:                                     Conferència "Creixem llegint. Educar en família"

Data:                                    11 de març de 2016, a les 12h

Lloc:                                     Biblioteca Pública de Lleida. Rambla Aragó, 10. Lleida

Inscripció:                            Places limitades. Cal inscripció prèvia

Organitzador:                      DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials   

 

Més informació i inscripció

Compartir