Compartir
216 visitas
18
nov.
2021

Celebrem una taula d'experiències per parlar de les vivències des del treball social en pandèmia

 


El 17 de novembre, la Delegació de Lleida vam celebrar la jornada, en format híbrid, Taula d'experiències; Vivències des del treball social en pandèmia, on som, on érem, i serem?, en la qual hi van participar 33 persones, entre presencials i online.

La Jornada va començar amb la presentació d'Irene Gardeñes, vicedegana 2ª de la Delegació de Lleida del Col·legi. A continuació, van intervenir Rosa Lopez, referent del treball social a Salut i direcció de l’Atenció Primària Lleida ICS CatSalut, Lourdes Fort, coordinadora dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Montse Solani, treballadora social EAIA Segrià – Noguera i Maria Soler, treballadora social de la Fundació Arrels Lleida.

Entre elles van compartir les vivències que van tenir durant la pandèmia des dels seus diferents àmbits d’intervenció. En finalitzar la xerrada es va obrir un torn de debat i preguntes entre les persones que estaven online i presencialment per compartir les diferents visions de com havia afectat la pandèmia.

 

 

Compartir