Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

IV Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS 2020) - XIII Congrés de Facultats i Escoles de Treball Social "Treball Social en l'Era Digital: ètica i cura

Els pròxims dies 2, 3 i 4 de setembre se celebra el IV Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS 2020), titulat "Treball Social en l'era digital: ètica i cura".

Aquest Congrés pretén generar un espai acadèmic i professional de reflexió i propostes al voltant de les incògnites que ens planteja la societat digital, tant en una dimensió socioeconòmica (quarta revolució industrial) com en una dimensió psicosocial (realitat virtual com a nou escenari de socialització).

La inscripció es pot fer a través d'aquest enllaç, el període comença el 20-12-2019 i durarà fins al 15-07-2020.

Call for abstracts

Data i hora:
02/09/2020
16:00
Lloc:
Universitat de València - Facultat de Ciències Socials
Congrés Mundial d'Hospitals 2020

S’ha obert el període per presentar projectes per al 44 World Hospital Congres a Barcelona 2020.

Sota el lema: People on board, transforming healthcare el congrés proposa un ampli ventall de tracks sota els quals us proposen que presenteu projectes i experiències.

Ara (termini 31 de gener) només cal redactar la proposta en aquest document de 500 paraules, de forma atractiva i que expliqui les potencialitats de la vostra proposta de cara a l’avaluació del comitè científic, i si el projecte és acceptat, es disposarà de temps per a preparar la presentació concreta de cara al dia del congrés.

Per més informació consultar l'enllaç.

Vídeo en català.

Data i hora:
03/11/2020
09:00
Lloc:
Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661-671)
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial