Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Enquesta Observatori Metropolità de l'Habitatge

L'Observatori Metropolità de l'Habitatge de Barcelona (O-HB), integrat en l'Institut d'Estudis Regionals Metropolitans de Barcelona, en col·laboració amb l'Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat (AUS) del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, ha llançat una enquesta amb l'objectiu de conèixer en detall l'afectació del Covid-19 en el sector de l'habitatge.

Aquesta enquesta compta amb el suport de les àrees d'habitatge de l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i l'Associació de Gestors d'Habitatge Social de Catalunya.

Mitjançant una sèrie de preguntes dirigides als ciutadans d'entre 14 i 99 anys, l'enquesta "Habitant en confinament" vol donar resposta a aspectes com les condicions d'habitabilitat durant l'estat de confinament, les deficiències dels habitatges (inclòs espais exteriors i comuns) o les dificultats per fer front al pagament dels habitatges, entre moltes altres qüestions.

Tot aquell qui vulgui participar en l'enquesta pot fer-ho en aquest link i a l'apartat Notícies de la web de l'O-HB: ohb.cat

Data i hora:
22/06/2020
Enquesta professionals: La immigració irregular

Us adrecem la següent enquesta dirigida a treballadors i treballadores socials de tots els àmbits d'actuació. La mateixa, forma part d'un treball de fi de grau i aborda la immigració irregular subsahariana.

Tot el que vulgui participar pot fer-ho mitjançant aquest enllaç.

Data i hora:
22/06/2020
IV Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS 2020) - XIII Congrés de Facultats i Escoles de Treball Social "Treball Social en l'Era Digital: ètica i cura

Els pròxims dies 2, 3 i 4 de setembre se celebra el IV Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS 2020), titulat "Treball Social en l'era digital: ètica i cura".

Aquest Congrés pretén generar un espai acadèmic i professional de reflexió i propostes al voltant de les incògnites que ens planteja la societat digital, tant en una dimensió socioeconòmica (quarta revolució industrial) com en una dimensió psicosocial (realitat virtual com a nou escenari de socialització).

La inscripció es pot fer a través d'aquest enllaç, el període comença el 20-12-2019 i durarà fins al 15-07-2020.

Call for abstracts

Data i hora:
02/09/2020
16:00
Lloc:
Universitat de València - Facultat de Ciències Socials
Congrés Mundial d'Hospitals 2020

S’ha obert el període per presentar projectes per al 44 World Hospital Congres a Barcelona 2020.

Sota el lema: People on board, transforming healthcare el congrés proposa un ampli ventall de tracks sota els quals us proposen que presenteu projectes i experiències.

Ara (termini 31 de gener) només cal redactar la proposta en aquest document de 500 paraules, de forma atractiva i que expliqui les potencialitats de la vostra proposta de cara a l’avaluació del comitè científic, i si el projecte és acceptat, es disposarà de temps per a preparar la presentació concreta de cara al dia del congrés.

Per més informació consultar l'enllaç.

Vídeo en català.

Data i hora:
03/11/2020
09:00
Lloc:
Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661-671)
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial