Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Formulario TFG Brecha Salarial y Techo de Cristal en el Trabajo Social

Marta Bermeso, estudiante de último curso del Grado en Trabajo Social de la Universidad de Zaragoza está realizando el TFG sobre la brecha salarial, la brecha de género y el techo de cristal en la profesión del Trabajo Social.

Debido a la ausencia de datos específicos y actualizados, se ha elaborado una encuesta para las trabajadores sociales. Son menos de 5 minutos, y tu colaboración  puede ser de gran ayuda para esta investigación.
 

Data i hora:
21/08/2022
12:00
Lloc:
Online
III Edició del concurs d’il·lustració El traç de la Psicologia

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoquen la III Edició del concurs d’il·lustració El traç de la Psicologia, amb l’objectiu d’impulsar la cultura i la creativitat, contribuint a l’expressió d'emocions, sentiments i reflexions, i donar-los cos en format físic. La temàtica de l'edició d’enguany és la realitat virtual.

Com a novetat, la participació està oberta a totes les persones col·legiades del COPC, així com a la resta de col·legiats i col·legiades dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida: Col·legi Oficial de Treball Social (TSCAT), Col·legi Oficial de Pedagogia (COPEC), Col·legi d’Educadores i Educadors Socials (CEESC), Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes.

Premis de l'edició de 2022

Primer premi: 400 € 
Segon premi: 200 € 
Tercer premi: 100 € 
Categoria per a estudiants del Grau de Psicologia: 200 € 

El termini per presentar els treballs és el divendres 2 de setembre de 2022, i es poden enviar en format JPG o PDF, al correu electrònic a copc.ll@copc.cat indicant a l'assumpte "Concurs d’il·lustració".  Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

Data i hora:
02/09/2022
10:00
Lloc:
Online
MÁSTER DE FORMACIÓN PERMANENTE EN PRÁCTICAS CLÍNICAS EN TRABAJO SOCIAL POR LA UNIVERSIDAD DE VALENCIA

El objetivo principal de este máster es dar respuesta a las necesidades de formación de profesionales del trabajo social en la actualidad. La finalidad principal es introducir una garantía de formación rigurosa, de carácter científico, interdisciplinar, abierta al mundo y a los años venideros. El segundo objetivo de este curso es garantizar la calidad de una formación especializada, actualmente fragmentada y excesivamente desordenada. Para todo aquel trabajador social interesado en profesionalizarse en aspectos de atención de la salud y sociales de individuos, familias y comunidades, este máster ofrecerá valiosas herramientas. Tanto si se establecen objetivos preventivos como terapéuticos, así como de las funciones de prevención, desarrollo y terapia.

Las salidas profesionales de este máster se situán especialmente en el sistema público de servicios sociales, el sistema de salud y el sistema socio-sanitario.
Es de especial interes para todos aquellos sectores de poblacion de especial vulneracion donde el nivel socioeconómico no es el factor determinante como son: el sistema judicial en el ámbito de la infancia y la familia, de la inmigracion y de mujeres. El máster es igualmente relevante para el ejercicio libre de la profesion de trabajador social, como lo muestra la existencia de la Asociacion del Ejercicio Libre de la Profesión de Trabajador/a social. Así mismo, el máster és especialmente relevante para todo el estudiantado de América Latina, donde la práctica clínica ha iniciado un desarrollo importante, todavia menor que en España, pero de una pujanza indudable.

Data i hora:
27/09/2022
00:00
Lloc:
Online
La Fundació Mutuam Conviure convoca el Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària 2022

La Fundació Mutuam Conviure dona per oberta oficialment la convocatòria del Premi de Recerca d’Atenció Sociosanitària amb l’objectiu de promoure projectes que contribueixin a la millora de la pràctica de la gerontologia clínica i atenció sociosanitària. Hi poden participar, de forma individual o col•lectiva, professionals que desenvolupin la seva activitat dins d’aquest àmbit, en qualsevol centre o servei de Catalunya. Cal consultar les Bases del Premi per participar-hi.

El termini de presentació dels projectes de recerca és el divendres 21 d’octubre de 2022 i el premi guanyador està dotat amb 6.000 €.

El lliurament del Premi tindrà lloc en el transcurs de la XVII Jornada Sociosanitària edició webinar que organitza l'entitat el 22 de novembre, sobre la que us mantindrem informats.

Data i hora:
21/10/2022
10:00
Lloc:
Secretaria de la Fundació Mutuam Conviure (Provença 392, 08025 Barcelona)
Dixit
Diputació de Barcelona
La Intercol·legial