Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

MÀSTER EN FORMACIÓ BÀSICA SISTÈMICA I TEORIA DEL VINCLE (ATTACHMENT) 5a Edició

Formació de les dues teories amb una aplicabilitat pràctica molt directa i acompanyada per docents que treballen professionalment en els àmbits social, clínic i educatiu. Formació d'interés pel departament de Drets Socials, pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i per la International Attachment Network (IAN-E). Adreçat a professionals dels àmbits social, clínic i educatiu.

Data i hora:
30/09/2021
09:00
Lloc:
NECTUNT Centre de Psicologia. Lleida
Webinar sobre modificació de la Llei sobre la capacitat jurídica

En aquest webinar es donarà a conèixer el nou marc jurídic legal i procedimental a aquells professionals que, dins el seu àmbit d’activitat professional es trobin en contacte amb persones amb alteració de la seva capacitat d’obrar i analitzarem els canvis més significatius que suposa l’entrada en vigor d’aquesta normativa i els efectes pràctics amb els que ens trobarem a partir d’ara.

La sessió la portarà a terme l’advocada Olga Soler, especialista en dret civil i sanitari.

Data i hora:
06/10/2021
18:00
Lloc:
Online
Estudio sobre Trabajo Social y calidad

Le hacemos llegar el siguente estudio que tiene como objetivo profundizar sobre las opiniones de calidad desde el Trabajo Social. Dispone de la aprobación del Comité de Ética de la Universidad Internacional de la Rioja. 

Es un cuestionario online compuesto por un bloque de preguntas sobre el perfil profesional, y siete preguntas abiertas. No le llevará más de 10 minutos. Además, hay seis preguntas adicionales para quien desee continuar.

Todas las respuestas son anónimas, siendo el único fin el de la investigación. Para cualquier pregunta, puede escribir al correo: mariavictoria.ochando@unir.net

Data i hora:
08/10/2021
09:00
Lloc:
Online
L'aplicació de la realitat virtual en la rehabilitació dels agressors en violència de gènere als centres penitenciaris

Presentació de la investigació: El projecte V-Respect.Me ,en el Programa de violència de gènere als centres penitenciaris, que s’ha dut a terme a dos centres penitenciaris de Catalunya. Hi participaran professionals especialitzats en l’aplicació de tècniques de realitat virtual en el cap de la salut i la psicologia i en el tractament dels autors d’aquest tipus de delictes.

Es pot formalitzar la inscripció gratuïta fins el 7 d’octubre. El dia abans de la sessió enviarem a les persones inscrites l’enllaç per accedir al Zoom.

 

Data i hora:
13/10/2021
09:30
Lloc:
Online
Postgrau en Gènere i Igualtat

El pròxim 14 d'octubre comença la 20ª edició del Postgrau en Gènere i Igualtat.

Per més informació teniu disponible la web del programa.

Data i hora:
14/10/2021
Lloc:
Espai Francesca Bonnemaison Escola de la Dona Sant Pere més Baix, 7 Barcelona
Teatre KURSSAL: L'Assistenta

El proper dimarts 21 d'octubre tindrà lloc l'espectacle L'assistenta, en el qual com a col·legiades/ats en adquirir les entrades podeu aplicar un descompte acreditant el carnet. Podeu comprar-hi l'entrada a partir del 4 de setembre.

Data i hora:
21/10/2021
19:00
Lloc:
Passeig de Pere III, 35 08242 MANRESA
CURSOS DE IDIOMAS - CUID UNED 2021-2022

Se abre el plazo para la matriculación para colegiados/as de Trabajo social en el curso académico de idiomas 2021/2022 que ofrece el Centro Universitario de Idiomas a Distancia de la UNED. Su finalidad es promover el aprendizaje de las lenguas españolas cooficiales e idiomas extranjeros. Estas enseñanzas se imparten como títulos propios de la Universidad a través de los Centros Asociados que colaboran con el CUID.

El Consejo General tiene firmado un convenio con el objeto de desarrollar programas de formación de idiomas a través del CUID. Los niveles están adaptados a los del Marco Común Europeo de Referencia para las Lenguas (MCERL) y entre los idiomas se encuentran: inglés, francés, alemán, italiano, portugués, español, catalán, euskera, gallego, árabe, chino, ruso o japonés.

Toda la información necesaria de los programas y procesos lo puedes consultar en el siguiente enlace.

El proceso de matrícula da comienzo el 9 de septiembre y finalizará el 22 de octubre.

La matrícula se formalizará tras comprobación de la colegiación de la persona inscrita.

Data i hora:
22/10/2021
09:00
Lloc:
Online
Títol expert universitari en psicologia perinatal i salut materno-infantil

Blanquerna - UNIVERSITAT RAMON LLULL

El curs s'adreça a professionals que atenen el període perinatal, ja sigui dins l'àmbit sanitari, educatiu, social o comunitari.

S’hi poden admetre estudiants sense titulació oficial universitària, després de la realització d'una entrevista amb coordinació. En aquest cas s’expedirà un Certificat d'extensió universitària. En col·laboració amb Bruc Salut.

Crèdits: 15 ECTS

Duració: 1 any i mig

Període de classes: gener 2022 - juny 2023

Horari: tercer divendres de cada mes (16.30h a 20.30h) i tercer dissabte de cada mes (9.30h a 13.30h) (sessions virtuals sincròniques)

Data d'inici: gener 2022

Idioma: castellà

Més informació del programa 

Data i hora:
21/01/2022
9:30
Lloc:
Curs en línia
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial