Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

DEBAT PER A LA INFÀNCIA

La crisi del coronavirus està tenint un greu impacte per a la infància: augment de la pobresa infantil i la violència contra els nens i nenes, problemes de salut física i mental, etc. Aquestes conseqüències, però, no afecten tothom per igual sinó que són novament els infants més vulnerables els qui ho pateixen de manera més accentuada.

Com a persones sense dret a votar, moltes vegades els nens i nenes són oblidats de les accions i discursos polítics. No obstant això, la seva situació d’especial vulnerabilitat pel simple –i circumstancial – fet de ser menors d’edat, fa imprescindible que els seus interessos i necessitats siguin posats en valor.

Enllaç directe al debat

Data i hora:
26/01/2021
17:30
Lloc:
Plataforma Online
Programa obert 2021 en Geriatria Clinica i Cures Pal.liatives

Arriba la 32a edició de la "Formació Mèdica Continuada en Gerontologia clínica i Cures pal·liatives" del Grup Mutuam. Un curs adreçat a professionals relacionats amb el món assistencial o sociosanitari i que en aquesta ocasió s'impartirà de forma online.
Consulta el programa complet i les inscripcions

Data i hora:
30/01/2021
09:15
Lloc:
Plataforma Online
DIXIT Lleida organitza la conferència en línia "La resiliència com a eina per viure la pandèmia des d'una altra perspectiva"

Les emocions i l'actitud amb què s'afronten situacions adverses i mantingudes en el temps com l'actual, causada per la COVID-19, determinen la capacitat i la qualitat de resiliència de cada persona. Per aprofundir en aquesta qüestió, el 2 de febrer, DIXIT Lleida retransmetrà en directe per internet la conferència "La resiliència com a eina per viure la pandèmia des d'una altra perspectiva".  

La xerrada anirà a càrrec de la doctora Dolors Monturiol. La ponent és llicenciada en Medicina i ha cursat el postgrau en Educació Emocional de la Universitat de Lleida i el màster en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions de la Universitat de Barcelona. A més d'exercir com a metgessa, imparteix tallers sobre resiliència on ensenya a abordar les dificultats sobrevingudes de forma adaptativa. 

Fomrulari d'inscripció

Data i hora:
02/02/2021
17:00
Lloc:
Plataforma Online
Experto Universitario en Trabajo Social Clínico

Aquest programa de formació va dirigit a preparar l'estudiant per a proveir serveis clínics d'avaluació, prevenció, intervenció i psicoteràpia a individus, famílies i grups, per tal de millorar el funcionament psicosocial d'aquests i l'ambient en el qual es desenvolupen. L'estudiant desenvoluparà destreses per promoure tant el benestar psicosocial dels seus clients, com la justícia social i econòmica dels entorns en els que es desenvolupen. Amb aquesta finalitat, el currículum de l'programa s'emmarca en l'enfocament sistémicoecológico, amb èmfasi en les perspectives crítica, de fortaleses i biopsicosocial.

Data i hora:
10/02/2021
09:00
Lloc:
Plataforma Online
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial