Esteu aquí

Compartir
180 visitas
06
març
2018

JORNADES D'INNOVACIÓ SOCIAL 2018

atenció a les persones, Treball Comunitari, mindfulness

Us informem que ja us podeu inscriure a la V edició de les Jornades d’Innovació Social 2018, organitzades per l’Ajuntament de Lleida i l’Obra Social La Caixa, amb la col·laboració de la UdL. Es portarà a terme en dos dies, amb una proposta diferenciada i amb inscripcions per separat. És a dir, s’ha de fer la inscripció al taller i la inscripció a les jornades.

El taller la tarda del dia 20 de març de 2018, amb l’objectiu d’experimentar i reflexionar al voltant d’elements metodològics i col·laboratius en relació a l’atenció a les persones.

Aquest taller s’adreça exclusivament a professionals en actiu del camp social, sanitari, educatiu i formatiu, amb un total de 50 places.

I la Jornada del dia 21 de març de 2018, que és centrarà en la presentació de diverses experiències al voltant del treball comunitari per a la innovació i la millora contínua, com a valors essencials i claus que ens ajudin a avançar en un món global i en constant evolució.

INSCRIPCIÓ gratuïta a través de la pàgina web: www.paeria.cat/innovaciosocial

El termini per inscriure’s es fins el dia 17 de març a les 14h. Les places són limitades.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb l’Oficina Tècnica del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de Lleida. Tel 973 700 359

Esperem sigui del vostre interès.

Compartir